День відкритих дверей

В сонячну суботу, 7 вересня, у Центрі технічної творчості та професійної орієнтації шкільної молоді Дарницького району відбувся День відкритих дверей. Ми були раді зустріти дітей та їх батьків (а також бабусь та дідусів!), раді запросити нових вихованців на заняття та й просто побачитись після канікул! Цікаві майстер-класи дали нашим гостям змогу зрозуміти, якому саме гуртку надати перевагу. Під час свята всі мали можливість вдосталь поспілкуватись з педагогами, обрати для дітей заняття, що максимально відповідають їх здібностям та бажанням.

Цьогоріч ми можемо запропонувати ще більше цікавих гуртків, зокрема, у нас з’явився гурток “Макраме”, “В’язання гачком”, “Швидкокубінг”, “Школа стартапу”, “Розмовляємо німецькою” тощо. Ми запрошуємо на заняття дітей різного віку – від дошкільнят до підлітків, що вже на порозі вибору майбутньої професії. Приходьте, у нас точно буде цікаво!

Також традиційно у Центрі ТТМ відбувся благодійний ярмарок, де продавались вироби ручної роботи, цікаві сувеніри та різноманітні смаколики. Завдяки спільним зусиллям ми з вами можемо допомагати ЗСУ.

Опубліковано у Uncategorized. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі не дозволені.