Завжди приємно працювати в колективі однодумців, коли з часом співробітники з простих колег перетворюються на добрих друзів, з якими і трудитися пліч-о-пліч легко, і відпочивати разом комфортно! І саме так можна сказати про дружню родину Центру ТТМ, тож природно, що для нас спільні мандрівки – не рідкість! А зважаючи на те, що найкращий відпочинок для педагогів – пізнавальний відпочинок, ось вже багато років поспіль ми відкриваємо для себе нові дивовижні місця, на які багата наша Україна!

Цієї осені ми відвідали Чигиринщину – землю славних козаків, вільних духом людей, які найбільше люблять свободу! XVII ст. для Чигирина і для всієї території України увійшло у сучасну історію, як період Визвольної війни українського народу проти загарбників. Боротьбу очолив Богдан Хмельницький, який зробив Чигирин столицею. Ми відвідали резиденцію Богдана Хмельницького та музей гетьмана, де зібрано декілька тисяч експонатів козацької зброї та спорядження, нумізматики та побутових речей козаків. 

В програмі туру також була подорож до с. Суботова – рідного місця славного гетьмана, де збережена унікальна пам’ятка архітектури ХVII ст. – Іллінська церква

І на прикінці нашого маршруту ми заїхали в унікальне урочище Холодний Яр – вікові дерева у природній балці, в якій навіть влітку температура не перевищує 20 градусів. Тут панує майже містична атмосфера!

Отже, програма була насиченою, емоції – фантастичними, а враження – незабутніми!

Дуже приємно, що наш колектив злагоджений, дружній, підтримуємо один одного не тільки у роботі, а й гарно відпочиваємо.

Опубліковано у Uncategorized. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі не дозволені.